Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dimarts, 2 d’octubre del 2007

Tumaca?

Hem cercat als diccionaris més selectes de la llengua catalana (IEC2, DIEC i DCVB ) i enlloc hem vist la paraula Tumaca.
La Real Academia ens avisa que:" la palabra Tumaca no está en el diccionario".



Encara desconec que deu ser el que s'amaga dins d'aquests potets de vidre tant bonics.



PS/ Us asseguro que existeix, no és un truc fotoxop, i a més a més valen uns 0,90 cent.

2 comentaris:

Gui ha dit...

ARGHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!! primer ens van robar l'allioli i olé de chovi, i ara ens foten el pambtumaca!!!!!!! Què serà el següent furt??????? Voldran la independència? o reclamaran ser una nació històrica???????

Nuriaka ha dit...

primer de tot m'encanta la vida bloggera!!!!
es veu que el pamtumaca untat s'ha fet de tota la vida en segons quines regions de l'altra banda de l'Ebre! El que és autòcton del país de les barretines i les pubilles és el pa amb tomàquet en el qual és el tomàquet el que espatxurrem directament contra el pa, i no pintem el pa amb suc de tomàquet... catalònia com no és diferent!
M'he empatullat massa no? jeje