Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

diumenge, 26 d’agost del 2007

Escombraries

Darrerament, l’Ajuntament ha decidit posar bosses d’escombraries transparents al metro de la ciutat de Barcelona. Desconeixem el motiu pel qual l’Ajuntament impulsa que els habitants veiem la merda que tiren els altres (només se’ns acut que ho facin per evitar els atacs terroristes). Però atenció! sembla ser que a una sèrie de parades de metro no cal que la veiem. Potser per l’Ajuntament aquesta mesura només val per la zona centre, ja que parades com la d’Alfons X, que no ics, no hi ha les brosses descobertes, sinó que hi ha les de tota la vida. Què passa, que no hi ha risc aquí? No hi ha turisme? Si sabessin la quantitat de Guiris que salten a aquesta parada i et demanen on és el Parc Güell!.