Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dijous, 10 de gener de 2008

Bon any

Per fi ja tenim ordinador.
No hem comprat cap PC ni cap Mac. Tenim el mateix ordinador de sempre que encara tira i ara per ara, no està "l'horn per bolls" (com diríen els nens d'avui dia). Hem de donar gràcies a la resurecció del PC a en Jordi d'HP. Ell va ser qui va descobrir que tenim un ordinador com els que fan servir als serveis d'equips tècnics de l'HP. O sigui, tenim un ordinador que es pot conectar a dues pantalles diferents i el ratolí salta de pantalla a pantalla per art de.... la ciència infusa deu ser.
Doncs resulta que vam desconfigurar la pantalla principal (encara no sabem com) i, tal i com us vam explicar fa un parell de posts, només vèiem el que teníem mitjançant la pantalla de la TV.

Tal i com es pot veure a la imatge hi ha 2 pantalles. (Aquestes propietats de la pantalla les tenen els portàtils per tal de projectar amb un canó i alhora per a veure-ho a la pantalla, amb el portàtil això ens ha passat mil cops, però prems un botó i ja està)
Bé tot el rotllo, ve al cas per si mai us passa quelcom similar ho tingueu present.
Bon any a tothom

1 comentari:

Nuriaka ha dit...

molt bon any!!!!!!
Ja us trobavem a faltar per la blogosfera ;)