Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dissabte, 23 de febrer del 2008

La Teca d'Ignasi Domènech


Edició dels anys 70 del llibre"La Teca, d'Ignasi Domènech

Fa anys que volia comprar aquest llibre, i avui la mare ens l'ha regalat. Però no ens ha regalat la darrera edició noooooo, sinó que ens ha regalat el que li havia regalat l'àvia Marina.

Aquest és el nostre (en desconeixem la data de publicació.)

A part de ser un llibre de receptes de cuina també és un llibre que dóna consells de bones maneres a taula, ens ha fet especial gràcia aquest:

Per si no ho veieu us posem la transcripció (p.73)

"Els menjars ni es bufen ni s'oloren; per agafar les coses líquides deu inclinar-se una mica el cap al posar-les a la boca, però no ficar casi els nassos en el plat"

Finalment les copes de la ruta d'avui.


No us espanteu que no ens les hem begut totes nosaltres. Les hem begut amb la gent de la ruta Gourmet.

2 comentaris:

Nuriaka ha dit...

bones!!!
ja tornem a estar aquí, en plena forma ;)
ptnxetes

Gui ha dit...

Boníssim, gairebé pot ser un llibre de lectura aquest, segur q per ací tb hi ha d'ésser, serà el meu proper llibre a llegir. petonets!!!!!!!!!!! Guapes!!!!!!!!!
T'he d'enviar una foto del MAkro per la Conxi.