Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dimarts, 17 de juny de 2008

Manlleus

Avui us deixem un enllaç a un escrit del Bloc de la Bona Vida d'en Jaume Fàbrega. En Jaume és escriptor gastronòmic, historiador i professor de Gastronomia de la UAB. Pertany a l'Associació Internacional de Crítics d' Art (AICA) i de la FIJET (Federació Internacional de Periodistes de Turisme). Aquest escrit ens parla del mal que estem fent a la llengua amb manlleus provinents del castellà.

L'escrit aquí.


1 comentari:

Nuriaka ha dit...

cert és, però ningú s'indigna... quan a la feina en lloc de dir que l'aliment en qüestió... "te gust a..." diuen "això sap a...". I jo em pregunto: "Des de quan un aliment sap alguna cosa????".
Des de la "resistència" un petonxete ;)