Avui us deixem un enllaç a un escrit del Bloc de la Bona Vida d'en Jaume Fàbrega. En Jaume és escriptor gastronòmic, historiador i professor de Gastronomia de la UAB. Pertany a l'Associació Internacional de Crítics d' Art (AICA) i de la FIJET (Federació Internacional de Periodistes de Turisme). Aquest escrit ens parla del mal que estem fent a la llengua amb manlleus provinents del castellà.
dimarts, 17 de juny del 2008
Manlleus
Publicat per:
Thermopolium
el
6/17/2008 09:52:00 a. m.
Etiquetes:
Catalunya,
Cuina,
Llengua catalana
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
cert és, però ningú s'indigna... quan a la feina en lloc de dir que l'aliment en qüestió... "te gust a..." diuen "això sap a...". I jo em pregunto: "Des de quan un aliment sap alguna cosa????".
Des de la "resistència" un petonxete ;)
Publica un comentari a l'entrada