Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dimecres, 24 de setembre del 2008

Presentació a Sant Gregori


La regidora de cultura de Sant Gregori, Pius Pujades, Carme Ramilo i Jordi Soler

Divendres vam acompanyar a la Carme a la presentació del seu llibre al poble de Sant Gregori. En aquesta ocasió, era una de les poblacions on la M Assumpció va exercir la seva tasca de docent. Aquesta vegada vam estar acompanyats del periodista Pius Pujades, que va escriure aquest article de la presentació al Punt, d'en Jordi Soler, autor de la foto de l'article i fill de la biografiada, d'alguns antics alumes de la M Assumpció  i de la consellera de sanitat Marina Geli, filla de Sant Gregori i alumna de la mestra i escriptora, la qual va relatar en primera persona el record de la tasca de la M Assumpció. Bé, no ens enrrotllem més, millor que llegiu l'article que va escriure en Pius Pujades al Punt el dilluns.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

No tinc paraules per agrair-vos tot el que us preocupeu per una de les meves grans passions: la literatura.

Una abraçada molt forta,

Carme

Nuriaka ha dit...

Un petonxeteeee (que ara feia temps que no entrava ;)