Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

divendres, 3 d’octubre de 2008

La biblioteca de Thermopolium

Us deixem un enllaç a l'aplicació de cerca de llibres del Google. Aquesta aplicació permet tenir una biblioteca en línia, i nosaltres n'hem creat una pel bloc.
Això no vol dir que tots els llibres que hi surten siguin els que tenim a casa, ni que els haguem llegit, sinó només que són lectures que ens poden semblar interessants i que creiem que també us poden semblar interessants a vosaltres.

Imatge de la portada de la biblioteca de Thermopolium.

La nostra biblioteca neix amb la intenció de divulgar diferents llibres, veureu que alguns estan escanejats i els podreu consultar en línia, els drets d'autor d'altres, però, no en permeten la reproducció digital i per tant, només en podreu llegir la referència bibliogràfica.


Alguns no estan escanejats del tot i per tant només se'n pot consultar algunes pàgines.

A partir d'avui anexionem aquesta biblioteca al bloc. Per a accedir-hi només caldrà clicar sobre la imatge del llibre, ubicada sota l'arxiu del bloc.

Imatge que us durà a l'enllaç de la biblioteca.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El vostre blog és tan especial com vosaltres.

Carme