Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dimecres, 21 de gener de 2009

Darrerament han passat moltes CosetesPrimera "coseta" la Fundació Bernat Metge trepitja el quiosc, potser per por que el gegant d'internet acabi escanejant tota l'obra i la posi en línia de manera gratuita o potser per que, com diu una filòloga de confiança, l'edició de  la Fundació Bernat Metge ja comença a quedar antiga i volen traure'n al màxim benefici abans no sigui massa tard.
Segona "coseta" EEUU té nou president, li desitjo tota la sort del món, que la necessitarà. Per cert he trobat una pàgina web on  hi ha reproduïdes totes les signatures dels presidents dels EEUU (per veure-la cliqueu aquí) hi falta la del darrer president, però aquesta ja us la poso jo.

Una imatge aèrea de l'acte d'ahir


La signatura del nou president

Tercera "coseta " a Berlín hi ha un "artista"que ha copiat diferents graffitis que hi ha en diferents parets de Berlín, però no els ha reproduït de manera que siguin llegibles, sinó que ho ha fet un sobre l'altre deixant finalment una imensa taca taronja. Us poso l'enllaç del vídeo per tal que ho mireu. 


I per acabar, ja que es torna a acostar el fred, pels enamorats i enamorades aquí teniu els guants que sempre havíeu somiat per a passejar. Els podeu comprar aquí.PS/ Ahh! per cert hem posat les nostres etiquetes del Delicious en forma de núvol. Passeu-hi, hi ha pàgines que pagen la  pena.

1 comentari:

Carme ha dit...

Trobo que aquests guants d'enamorats i enamorades fan que et vinguin ganes d'anar a passejar, encara que l'aire sigui gèlid,

Petons!