Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

divendres, 8 de maig de 2009

"Feisbuquera" jo????

Hi ha molta gent que ens pregunta: No sou al Facebook?, Teniu Twitter?, Perquè als blogs on escriviu no hi poseu el nom? Sempre hem dit que ens interessa resguardar certa intimitat i que no cal que tothom sàpigui ni qui som, ni que fem en cada moment. Doncs bé, ara us donem un altre motiu pel qual a nosaltres, de moment, no ens agrada penjar-nos en línia.

Segons aquest post, del blog de Versió 1 de RAC1, s'està ideant un nou sistema de publicitat personalitzada.
Pel que sembla el que volen fer és captar la nostra imatge posant cameres de vídeo darrere dels panells publicitaris, i quan nosaltres quedem absorts mirant algun anunci,en aquell moment ens estaran fent un reconeixement facial amb la camara, seguidament cercaran per internet la nostra cara i ens passaran l'spot més adequat per a nosaltres.
I com sabran quin és l'adequat per nosaltres? Molt senzill. Hi ha tanta gent que ha penjat fotos amb el seu nom, aficions, hobbies... que a les empreses de marketing (amb l'ajuda d'un programa de reconeixement facial) només els caldrà saber qui està mirant en aquell moment l'anunci, cercar a la xarxa les seves aficions, hobbies, que ell mateix haurà penjat, i enviar-li a l'acte un spot que concordi amb aquella persona, vaja el target clavadet, clavadet.
A tots els que pengeu fotos i les vostres cosetes, ja podreu resistir d'aquí un temps d'anar pel carrer i que els anuncis us reconeguin? I que us facin un anunci personalitzat?

A mi tot plegat em fa una mica de por.PS/Ah! per cert avui fa tot just 700 dies que aquest blog està en línia. Per celebrar-ho avui hem decidit de posar les nostres etiquetes (tags) en format núvol.


1 comentari:

Emma ha dit...

Des de fa 5 anys, el Museu de Sant Boi de Llobregat el primer cap de setmana de Juny organitza els Lvdi Rvbricati. Durant els dies 6 i 7 de Juny es portaran a terme tallers i activitats de reconstrucció històrica d’època romana en diversos espais patrimonials de Sant Boi. Enguany el fil conductor dels Lvdi Rvbricati són els déus i els mites que giren al voltant del foc, IGNIS.
Us convidem a gaudir i a aprendre de la cultura romana de manera diferent i en família. Podreu participar en tallers, conèixer personatges mitològics i aprendre de manera divertida.
A més, si voleu participar en un autèntic sopar romà podeu venir al Rubricati Convivium el divendres 19 de Juny.
Lvdi Rvbricati MMIX.
La festa romana de Sant Boi
Dissabte 6 de Juny de 17.00 a 21.00 h.
Diumenge 7 de Juny d’ 11.00 a 14.00 h.
Entrada lliure.
Rubricati Convivium.
Banquet a la riba del Llobregat
Divendres 19 de Juny a les 21.00 h.
Preu: 36 €.

Més informació (15 dies abans us enviarem el programa):
Museu de Sant Boi
C/Hospital 9
Telf. 93 635 12 50 / Fax. 93 654 52 81
museu@santboi.cat
www.museusantboi.org / http://museusantboi.blogspot.com