Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dimarts, 6 d’octubre del 2009

El Fenomen Teresa Forcades i Vila


Ja fa temps que segueixo amb molta atenció tot el que aquesta Monja Benedictina, Metge de medicina interna i Doctora en salut pública va dient arreu. Ara esperava, ansiosa, que ens parlés de la grip A, finalment ho ha fet i, evidentment, no m'ha decebut pas. Deixo el video en què fa una reflexió i una proposta per a la Grip Nova. (És un pèl llarguet però paga la pena).


CAMPANAS POR LA GRIPE A from ALISH on Vimeo.



L'escrit UNA REFLEXIÓ I UNA PROPOSTA EN RELACIÓ A LA GRIP NOVA



PS/ Al nostre raconet Delicious hem creat una etiqueta amb el seu nom per tal que pogueu consultar tot allò que anem recopilant d'ella. Teresa Forcades a Delicious.

3 comentaris:

Àgata ha dit...

Sabia que no fallarieu. He estat mirant el blog fins que n'heu parlat. A mi també m'encanta aquesta dona. Una abraçada,
Àgata

Thermopolium ha dit...

La veritat és una dona impressionant. Algun dia us penjarem el primer video que vam veure d'ella on simplement amb el títol ja vam quedar corpreses. "EL que és bo és de déu; el que és plaent, també."
A part de tota la seva tesi sobre com podem entendre, avui, la trinitat. Realment impressionant.
Una abraçada i gràcies pel comentari Àgata.

Thermopolium ha dit...

Un altre video en contra la vacuna.
http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM