Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Com pelar una cabeça d'alls en 10 segons?

How to Peel a Head of Garlic in Less Than 10 Seconds from SAVEUR.com on Vimeo.

SAVEUR magazine's Executive Food Editor, Todd Coleman, shows you how to peel a whole head of garlic in less than ten seconds. (It's kind of amazing.)



For more tips and tricks, visit http://www.saveur.com. Have a question? Email the testkitchen@saveur.com.



Directed by Alex Lisowski, http://www.alexlisowski.com. Edited by Laura Tomaselli, http://cargocollective.com/lauratomaselli.

4 comentaris:

M Mercè ha dit...

he descobert q puc posar coments al vostre blog . vos seguiré.
petons mami.

Thermopolium ha dit...

Moltes gràcies esperem que t'agradi
Petons

Nuriaka ha dit...

Uoooo ni amb Thermomiixxxxxxx!!!!
Com aneuuu?
Ptnxeteees

Gui ha dit...

Moltes gràcies Mima, el proper dia q vingueu a dinar ho posarem en pràctica, i q el papa en faci un bon allí i oli!!!!!
(jo us faré el petons abans d dinar per si les flies,...) ;)