Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dimecres, 27 de juny del 2007

El menú groc del "Nostrum"

Déu meu quin espant!!!
El divendres 22 de juny no teníem ganes de fer el dinar, i vam pensar: "Anem a un Nostrum a fer un Menú?" Doncs dit i fet.
Vam agafar els menús i vam llegir que al menú groc ens servien de primer Espaghetis o macarrons amb diferents salses, i de segon podíem escollir entre aletes de pollastre o cinc croquetes que podien ser de pernil dolç i formatge, pernil ibèric, d'àvia o de pollastre.
Sort que podíem triar la resta d'opcions!!!

PS/A les meves àvies (que jo sàpiga no van arribar a aquest estat metafísic). Elles si que les feien bones, i sempre ens en posaven més de cinc al plat.

2 comentaris:

Nuriaka ha dit...

la resurrecció de Mr Potato ;)

mslcpm ha dit...

Veig que hi havia molta varietat! Com que jo no n'he tingut mai, d'àvia potser m'hi hagués enganyat i les hagués escollit.
Per sort me n'heu fet adonar! Gràcies.