Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

divendres, 20 de juliol del 2007

La desaparició dels homenets.

A Barcelona darrerament hi ha molts canvis. Un d'ells és la desaparició dels homenets que vivien dins d'unes capses negres i grogues. Jo sempre els vaig veure allí tancats, sense queixar-se massa. Bé doncs, ara resulta que l'ajuntament els vol fer fora de casa seva (quin poc respecte! ells que ens han salvat de tants atropellaments i disgustos!).


Els deixen amb l'habitatge pel terra i au a posar-ne un de nou que no ha estat res. És una llàstima! ni a ells els respecten la seva capseta de mistos.
Bé, però no us penseu que aquest ajuntament ens deixa desamparats noooo!! Ara resulta que ens posen uns semàfors amb la nova imatge "DIR": musculats, primets, amb una cintura d'enveja.... vaja, semàfors amb cànon de bellesa del sXXI.



Però no em queixo perquè per internet n'he trobat cada un!!!

Aquest sí que viu bé. Per mi que deu viure a Honolulu.


Aquest no he acabat d'entendre a qui va dirigit: potser és d'un carrer on només hi poden passar cristians, o simbolitza que si no li fas cas acabaràs pel terra igual que ell! No ho sé.


Aquest, el pas a la gent jubilada?


El següent crec que són dos mileuristes que viuen a la seva capseta de mistos (i prefereixo pensar que la dona marxa a treballar i no a comprar).



PS/ Capseta de mistos= metàfora emprada pels mileuristes per indicar el lloc on residim.

1 comentari:

Nuriaka ha dit...

avui no és un dels dies per tirar coets... perà m'ha fet molta gràcia aquest post (x cert, crec que posaré un link al meu blog amb el vostre permís a aquest blog)... em fa gràcia pensar que som molts els que pertanyem als mileuristes i vivim en una capsa de mistos!!!

Acabo de veure un capítol de "Mentes Criminales" i la veritat, és curiós que per ser una sèrie americana el to psicològic que te (afegir el tema a House), però avui el que m'ha cridat l'atenció és que han fet sentir compassió pels criminals.
És a dir, de vegades la gent fa coses no per com és, sinó per la vida que ha viscut les sinapsis deuen ser diferents i matar no ho veuen com una cosa incorrecte. Però també penso, que Freud (crec que era ell) qui va dir que l'Home és l'únic animal capaç de matar per plaer... és falç, s'ha demostrat que els ximpanzés també! No sé en quin moment de l'evolució, el gen "violència gratuïta" es va fer indispensable per Darwin... demostrat també que el gen "estimar" va sortir abans... i crec que abans i tot dels mamífers (serà que els éssers necessitem estimar i ser estimats??).
Perdó, se me n'ha nat la castanya en un blog que no era el meu... ups! Apreteu "delete", que dec passar una època existencialista!!!! Mama por!!!!