Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dissabte, 3 de novembre del 2007

Parelles

A la nostra capseta de mistos ha arribat l’època de separacions forçoses i traumàtiques . El mal tràngol, amb sort, només dura 8 mesos, d’octubre a maig.

Tot comença a una zona fosca, allí estan totes les parelles juntes barrejades blancs, negres...., ara a dalt ara a baix a la dreta a l’esquerra tots pringats de líquids llefiscosos i “polvos” amunt “polvos” avall, pel davant, pel darrere... i al final ai! el final un esclat d’aquella cosa, d’aquella sensació de final (vaja ja m’enteneu, que el blog el llegeixen menors).

I llavors surten tots alhora de la zona fosca. És en aquest precís moment que hi ha la separació, un trencament traumàtic de parelles, que sol durar amb sort fins al juny o, els més desgraciats per tota la vida.

I ara el SUPER QUÈ de la QUINZENA???

Vosaltres, que a les vostres capsetes de mistos també us passa això. Com us ho feu per reconstruir la vida d’un mitjó desaparellat, després de passar per la rentadora?. Acabeu trobant l’altre?

1 comentari:

Nuriaka ha dit...

=)
omaaaaa... jo ja opto en comprar mitjons de colors ben diferents... sí sí, de l'Oysho (baratos ;) verds, blaus, taronges... els que em queden de la meva època fosca (negres, grisos...) crec que els hi he donat una vida "desenfrenada": van fent intercanvis de parelles, divorcis, reajuntaments... i de tan en tan, tornen amb la parella amb la qual estaven "casats" (però passa poc)... ara per ara no se m'han queixat ;)
petonxetessss