Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dilluns, 29 d’octubre de 2007

Ikea hacker

A la nostra capseta de mistos, per motius evidents d'espai, vam optar per convertir els sabaters troners en contenidors de reciclatge (vidre, paper i plàstic).
Pensàvem que erem inovadores i originals. Doncs no, ara resulta, que hi ha un blog que es dedica a donar idees sobre usos diferents als mobles d'Ikea.

Un exemple: un escriptori dins d'un armari.


Podeu veure més coses al blog Ikea hacker
Passeu-ho bé i feu anar la imaginació.

2 comentaris:

Nuriaka ha dit...

sublime ;)

Marta ha dit...

Conocí Ikea Hacker y me pareció un blog genial.De hecho, en mi casa tengo varios ingenios hechos a partir de objetos ikea.
Quise enviarlos al blog, pero como no se inglés no supe como hacerlo.
Entonces se me ocurrió crear uno en español: http://www.piratasdeikea.blogspot.com/ y colgué en el los inventos que tengo en mi casa.
Espero que os gusten.Pero todavía estoy esperando a que los hackers españoles me envien sus ideas para añadirlas y enriquecer el blog.
Un saludo:
Marta