Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dimarts, 30 de desembre de 2008

Pernilet d'ànec

Després de l'èxit de la recepta de pernilet d'ànec casolà llegiu-la aquí us en passem el vídeo, per tal de fer-la més entenedora o no?






L'olí el podeu comprar aquí.


Ver mapa más grande


En aquesta imatge podeu veure-hi el flamant molí d'oli de la Vall Major a la Granadella.

2 comentaris:

Carme ha dit...

Som testimonis que l'oli de Les Garrigues és exquisit i té un gust indefiniblement deliciós. Gràcies!

Carme ha dit...

Avui hem fet unes carxofes al forn regades amb oli de Les Garrigues.
Ummm! Delicioses!
Gràcies!