Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dimecres, 24 d’octubre de 2007

Espero que no t'enfadis. T'estimo

Apunts:
1. L'escriptura digital o com penjar un vídeo de Youtube
Recordeu les instruccions per pujar un vídeo de Youtube al vostre bloc, extretes de la nostra auleta:

Per poder penjar els nostres vídeos cal estar enregistrat, tant en el cas de Youtube com en el de TeacherTube . Podeu escollir crear-vos el vostre propi compte (podeu fer servir un compte de gmail), o triar-ne un ja fet.
Al lateral de cada vídeo trobareu un codi Embed, que és el que heu de sel·leccionar, copiar i enganxar al nostre bloc (pestanya HTML activa).
Una vegada ja ens hem identificat podrem aportar comentaris en els diversos vídeos, pujar vídeos d'elaboració pròpia, etc .....

Aquí va un exemple que pot fer reflexionar sobre els canvis que els nous instruments poden produir en la manera de concebre l'escriptura o la lectura.


2. Un altre vídeo
A través del bloc de Felipe Zayas he trobat aquest anunci. No us sembla una narració estupenda per treballar a l'aula (potser amb els alumnes de 4t d'ESO o els de Batxillerat)?
3. Presentacions amb Slideshare4. Information/(R)evolution
A través de El blog del futuro del libro, trobem un altre vídeo de Michael Wesch en la mateixa línia que el de Web 2.0:5. Enllaços i RSS
Diari El País

1 comentari:

Thermopolium ha dit...

Ja veig que t'hauràs de canviar el pseudònim de LUMACA per un altre d'un animal més veloç