Al carrer Padilla hi ha un bar que fan crêpes a la cassola, mai hem entrat a tastar-les, però no dubtem que deuen ser molt bones.
Al veure aquesta pissarra vam pensar: com deu ser una crêpe feta a la cassola? quina forma deu acabar tenint?
Després de pensar molt, vam acabar arribant a la nostra infantesa recordant aquella llaminadura que ens acompanyava sovint al sortir del cole: els "GUBLINS". Sí senyors, hem arribat a la conclusió que la forma final d'una crêpe a la cassola deu ser com la d'un Gubblin però de talla XXL.
Us deixem una foto de la pissarra i unes fotos del que són els Gublins, per si ho havíeu oblidat.
PS/ Com a mínim el farcit d'aquestes crêpes no deu caure regalimant pels costats, deixant-nos tota la mà i el braç llefiscós.Us deixem una foto de la pissarra i unes fotos del que són els Gublins, per si ho havíeu oblidat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada