Ingredients per a dos pernilets:
2 magrets d'ànec frescos.
2 quilos de sal grossa.
1 gr. de pebre negre mòlt.
Una solució de: 25ml d'oli d'oliva (de Bovera o de la Granadella)
12ml de vinagre del bo, i 1 gr de pebre vermell.
PREPARACIÓ2 quilos de sal grossa.
1 gr. de pebre negre mòlt.
Una solució de: 25ml d'oli d'oliva (de Bovera o de la Granadella)
12ml de vinagre del bo, i 1 gr de pebre vermell.
I.En un recipient de plàstic, vidre o porcellana, de la mida dels magrets, poseu-hi un llit de sal grossa. A sobre poseu-hi els magrets ben amanits amb una mica de pebre negre, amb la pell cara avall. Cobriu-los amb la sal grossa. Tapeu-ho bé amb film de cuina i guardeu-ho a la nevera durant quatre dies. II. Passats els quatre dies, retireu els magrets de la sal i netegeu-los bé amb un pinzell. Cal que quedin ben nets. III. Feu un petit forat en una punta del magret i passeu-hi un fil de lligar carn, feu-hi una petita lligada per poder-hi penjar bé el pernilet. Pinteu totes les cares del magret amb la solució d'oli, vinagre i pebre vermell que haureu preparat. Deixeu-lo penjat unes quatre hores a temperatura ambient i ben orejat.
IV. Poseu els pernilets perquè s'acabin de curar i assecar en un lloc fresc i sec durant tres dies. Llavors, els pernilets ja estàn a punt de consumir. Bonísssims.
També podeu fer aquesta recepta.
2 comentaris:
jo començaré per aprendre fer un sofregit... jeje, diguem que no podria pas passar del first a l'advance amb un dia... ;)
ueis que tb aquest blog ta de vacances???? snifus, què li passa a la blogosfera???? ;)
Publica un comentari a l'entrada