Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dimarts, 27 de novembre del 2007

Hem tingut problemes tècnics.

  1. Dissabte 17 de novembre. La nostra pantalla del PC ha dit prou.
  2. Dilluns 19 de novembre. Anem a casa dels papis a rescatar la pantalla que teníem al "Finestres 95", no fos cas que qui s'hagi mort hagi estat el PC i no la pantalla, cap problema sembla que funciona veiem el Logo del "Finestres xp", tanquem l'ordinador i tornem la pantalla a casa dels papis.
  3. Dimarts 20 de novembre. Comprem una pantalla a uns grans magatzems de productes informàtics, arribem a casa l'obrim; la pantalla no està en condicions, tanquem la caixa i dijous ja la tornarem.
  4. Dijous 22 tornem la pantalla. Cap problema et tornen els "quartos" i avall.
  5. Dissabte 24 anem a uns altres magatzems i comprem una pantalla nova.
  6. Diumenge 25 matí comencem a muntar la pantalla, engeguem l'ordinador i només veiem el Logo del "Finestres xp". AHHHH!!!!. Què passa?.
  7. Diumenge migdia. Hem pogut veure el que tenim dins de l'ordinador. Com? Conectant-lo a la TV.
  8. RESUM: Quan conectem l'ordinador a una pantalla d'ordinador només ens apareix a la pantalla el Logo de "Finestres xp". Això ve a indicar que les pantalles funcionen bé, i per tant el port de sortida està bé. Peró quan conectem el nostre ordinador a la pantalla de la TV podem obrir la finestreta xp i podem treballar -hi.
Encara no sabem quin tipus de virus, malaltia, espía.... no ho sabem. Help informàtics de la blogosfera.
Total per això fa tants dies que estem fora de la blogosfera.

2 comentaris:

Nuriaka ha dit...

Ups!
Ni ideaaaa del què li passa... :(
sorry

Nuriaka ha dit...

waw!!! ta nevant al blog!!!! jo tb vull!!!! jeje