Avui, per motius de feina, he hagut de recercar adreces relacionades amb l'oli i mireu el que he trobat. Us deixo dos enllaços de The Culinary Institute of America on el cuiner Josep M Blasi en presenta les diferents DO d'oli de Catalunya amb les seves caracteristiques principals, mireu-ho aquí. I en aquest altre vídeo on ens presenten com elaborar un perfecte All i oli, aquí.
I si voleu mirar-los tots aquí en teniu l'enllaç.
Realment Excel·lents.
1 comentari:
El vídeo descriu perfectament les característiques organolèptiques de les diferents i fantàstiques varietats d'oli que tenim a la nostra petita pàtria.
Personalment penso que tots els restaurants, així com tenen una carta de vins, també haurien de tenir-ne també una d'olis.
Aquest or líquid que ens regala la terra no de manera gratuïta sinó després de grans esforços i suors de molts pagesos i pageses d'arreu de la nostra terra. ës que és un bé de Déu!!! Que molta gent no valora com ho hauria de fer.
De manera que reivindiquem tots l'oli d'oliva. Comprem-ne. Demanem-ne als restaurants. Demanem-ne l'orígen i les característiques i aprenem a maridar-lo amb les menges i els vins. El resultat és sensacional. Si no proveu-ho!
Només és el suggeriment d'una amant del ben menjar, beure i viure, però a qui no agrada això?
Una salutació per a tothom i ànims, que no costa tant i el resultat és sorprenent.
Publica un comentari a l'entrada