Aquesta bitàcola vol ser un lloc de platxèria tal i com eren i són les tavernes, per la qual cosa, aquí hi té cabuda tot.
Es diu que Thermopolium era una taverna on els romans prenien begudes calentes, era quelcom molt similar al que nosaltres coneixem com un restaurant ràpid amb peroles en les quals es posaven les menges per mantenir-les calentes.

dijous, 26 de febrer del 2009

Grècia al segle????

A Grècia hi ha una botiga tota curiosa que ven productes, si més no curiosos. Aquí us en deixem una mostra.
Us heu preguntat mai com eren els monopatins quan no existia el plàstic?

De marbre o de ...


cuir

Us imagineu enfundar-vos per sobre del peplum 1, si sou dones, o de l'Himatión 2, si sou homes, l'iPod amb aquesta fundeta?


Podeu trobar més coses a la pàgina web de la botiga Greece is For Lovers.


1 Vestidura femenina grega que es portava per sobre de la resta roba. Es disposava de forma solta, caiguent en plecs, i de vegades s'adornava amb brodats de valor.Fatàs. G i Borràs. G; Diccionario de terminos de arte y elementos de Arqueologia, heraldica y numismàtica. Alianza Editorial, Madrid, 1992 p.188
2 Vestidura grega exterior, portada pels homes lliures, que arribava fins a cobrir els genolls. Fatàs. G i Borràs. G; Diccionario de terminos de arte y elementos de Arqueologia, heraldica y numismàtica. Alianza Editorial, Madrid, 1992.130